Το Γραφείο μας

 

Έχοντας την φιλοσοφία και την πεποίθηση ότι το λογιστήριο αποτελεί την καρδιά της επιχείρησης και συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξή της, το λογιστικό γραφείο του Περρή Περικλή δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στον οικονομικό χώρο προσφέροντας ένα πολύ υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών που βασίζεται στην τεχνογνωσία, την άμεση εξυπηρέτηση και την διαρκή ενημέρωση επί των λογιστικών, φορολογικών και ασφαλιστικών ζητημάτων.

Το γραφείο μας απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένα και ικανά στελέχη, απόφοιτους οικονομικών σχολών που προσφέρουν παροχές υψηλού επιπέδου.

Επιδίωξή μας είναι να εξαλείψουμε τον άγχος που σας προκαλούν οι όλο και πιο πολύπλοκες φορολογικές και ασφαλιστικές διατάξεις.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την λειτουργεία του λογιστηρίου σας προστατεύοντάς από πιθανούς κινδύνους που ελλοχεύουν από τους ασαφείς φορολογικούς νόμους και σας εγγυόμαστε την ομαλή φορολογιστική παρακολούθηση της επιχείρησής σας, που θα σας επιτρέψει να αφοσιωθείτε εκεί που απαιτείται η προσοχή σας χωρίς άγχος ή κόπο.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2242027931 – 2 ή μέσω email στο info@perrhs.gr .

Το λογιστικό γραφείο Περρής Περικλής έχει τη λύση για κάθε σας ζήτημα με επαγγελματισμό και την εχεμύθεια που εξασφαλίζουν το κύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.